Να στείλετε μήνυμα
Hunan Caiyi Photoelectric Technology Co., Ltd
Σχετικά με εμάς
Ο επαγγελματικός & αξιόπιστος συνεργάτης σας.
Hunan Caiyi η φωτοηλεκτρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι μια σύγχρονη επιχείρηση τεχνολογίας μετασχηματισμού photoelectricc, που ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις των οθονών επίδειξης των οδηγήσεων, LCD που συνδέουν τις οθόνες και που διαφημίζουν ενσωματωμένες τις διάσκεψη μηχανές, προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων, δομικά σχεδιαγράμματα πλαισίων των οδηγήσεων. Τα μηχανικά κινητά προϊόντα δομών επίδειξης των οδηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων των διάφορων προσαρμοσμένων προϊόντων όπως το άνοιγ...
Μάθετε περισσότερων

0

Έτος που καθιερώνεται

0

Εκατομμύριο+
Υπάλληλοι

0

Εκατομμύριο+
Ετήσια πωλήσεις
Κίνα Hunan Caiyi Photoelectric Technology Co., Ltd υψηλής ποιότητας
Trust Seal, Credit Check, RoSH και Supplier Capability Assessment.Η εταιρεία διαθέτει αυστηρά σύστημα ποιοτικού ελέγχου και επαγγελματικό εργαστήριο δοκιμών.
Κίνα Hunan Caiyi Photoelectric Technology Co., Ltd ΑΝΑΠΟΤΑΣΗ
Εσωτερική επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού και εργαστήριο προηγμένων μηχανημάτων. Μπορούμε να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη των προϊόντων που χρειάζεστε.
Κίνα Hunan Caiyi Photoelectric Technology Co., Ltd ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Προηγμένες αυτόματες μηχανές, αυστηρά σύστημα ελέγχου διαδικασίας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα τα ηλεκτρικά τερματικά πέρα από τη ζήτηση σας.
Κίνα Hunan Caiyi Photoelectric Technology Co., Ltd 100% Υπηρεσία
Μεταφορές χύδην και μικρών συσκευασιών, FOB, CIF, DDU και DDP. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για όλες τις ανησυχίες σας.

ποιότητας Κινούμενη οθόνη των οδηγήσεων & Γλιστρώντας οθόνη των οδηγήσεων Κατασκευαστής

Βρείτε τα προϊόντα που καλύπτουν καλύτερα τις απαιτήσεις σας.
Περιπτώσεις & ειδήσεις
Τα πιό πρόσφατα καυτά σημεία.
Μεγάλη οθόνη των οδηγήσεων ασφαλείας αεροδρομίου Xi'an
Η μεγάλη οθόνη των οδηγήσεων ασφαλείας αεροδρομίου Xi'an αναφέρεται σε μια μεγάλη οθόνη επίδειξης που εγκαθίσταται στην περιοχή ασφάλειας του αερολιμένα Xi'an στην Κίνα. Αυτή η οθόνη των οδηγήσεων εξυπηρετεί τους διάφορους σκοπούς σχετικούς με τη ασφάλεια αεροδρομίου και τις πληροφορίες επιβατών. Εδώ είναι μερικές κοινές εφαρμογές της οθόνης των οδηγήσεων στην περιοχή ασφαλείας αεροδρομίου: Οδηγίες ασφάλειας: Η οθόνη των οδηγήσεων μπορεί να επιδείξει τις εντολές και τις οδηγίες ασφάλειας για να βοηθήσει τους επιβάτες να καταλάβουν και να ακολουθήσουν τις διαδικασίες ασφαλείας. Μπορεί να παρέχει τις πληροφορίες για τα επιτρεπόμενα και απαγορευμένα στοιχεία, τους υγρούς περιορισμούς, και άλλα σχετικά με την ασφάλεια πρωτόκολλα για να εξασφαλίσει μια ομαλή και αποδοτική διαδικασία διαλογής. Πληροφορίες πτήσης: Η οθόνη των οδηγήσεων μπορεί να παρουσιάσει την αναχώρηση πτήσης και πληροφορίες άφιξης, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών πτήσης, των προορισμών, των πυλών αναχώρησης, και των κατ' εκτίμηση χρόνων τροφής. Αυτό βοηθά την παραμονή επιβατών που ενημερώνεται για τις πτήσεις τους περνώντας από τους ελέγχους ασφαλείας. Επιφυλακές και ανακοινώσεις ασφάλειας: Η οθόνη των οδηγήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις επιφυλακές και τις ανακοινώσεις ασφάλειας επίδειξης, όπως οι υπενθυμίσεις για τη σημασία τα ύποπτες στοιχεία ή τις δραστηριότητες. Μπορεί επίσης να επιδείξει τους αριθμούς και τις οδηγίες επαφών έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση οποιωνδήποτε σχετικών με την ασφάλεια γεγονότων. Μηνύματα δημόσιων υπηρεσιών: Η οθόνη των οδηγήσεων μπορεί να χρησιμεύσει ως μια πλατφόρμα να επιδείξει τα μηνύματα δημόσιων υπηρεσιών σχετικά με τη ασφάλεια, όπως οι υπενθυμίσεις για την υποβολή εκθέσεων των αφύλακτων αποσκευών, η σημασία τις διαδικασίες ασφαλείας, και τις γενικές άκρες ασφάλειας για τους ταξιδιώτες. Προωθητικό περιεχόμενο: Η οθόνη των οδηγήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιεχόμενο, τις διαφημίσεις, ή τα μηνύματα επίδειξης στο προωθητικό από τους χορηγούς αερολιμένων ή τις τοπικές επιχειρήσεις. Αυτό παρέχει μια ευκαιρία για και παράγει το εισόδημα για τον αερολιμένα. Το μέγεθος, το ψήφισμα, και το συγκεκριμένο περιεχόμενο που επιδεικνύεται στη μεγάλη οθόνη των οδηγήσεων ασφαλείας αεροδρομίου Xi'an μπορούν να ποικίλουν βασισμένος στον αερολιμένα
Οθόνη των μεγάλων οδηγήσεων σε ένα ξένο στάδιο
Μια μεγάλη οθόνη των οδηγήσεων σε ένα ξένο στάδιο αναφέρεται σε μια αρκετά μεγάλη οθόνη επίδειξης που εγκαθίσταται μέσα σε ένα στάδιο που βρίσκεται έξω από τη πατρίδα κάποιου. Αυτές οι οθόνες βρίσκονται συνήθως στα αθλητικά στάδια και εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς για το ακροατήριο. Εδώ είναι μερικές κοινές εφαρμογές των οθονών των μεγάλων οδηγήσεων στα ξένα στάδια: Ζήστε ραδιοφωνική μετάδοση γεγονότος: Ο αρχικός σκοπός μιας μεγάλης οθόνης των οδηγήσεων σε ένα στάδιο είναι να παρασχεθεί μια ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση της τρέχουσας αθλητικής εκδήλωσης. Επιτρέπει ότι οι θεατές για να δουν την κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο επαναλαμβάνουν, στατιστικές παιχνιδιών, και άλλη σχετική πληροφορία στον πραγματικό χρόνο, που ενισχύει την εμπειρία εξέτασής τους. Η στιγμή επαναλαμβάνει: Η οθόνη των οδηγήσεων μπορεί να επιδείξει τη στιγμή επαναλαμβάνει των κρίσιμων στιγμών, των στόχων, ή των παιχνιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό επιτρέπει στους ανεμιστήρες στο στάδιο για να ξαναζήσει τον ενθουσιασμό και να αναλύσει τη δράση από τις διαφορετικές γωνίες. Πίνακες βαθμολογίας και χρονόμετρα: Οι οθόνες των μεγάλων οδηγήσεων λειτουργούν συχνά ως πίνακες βαθμολογίας, που επιδεικνύουν τα αποτελέσματα, τα χρονόμετρα, και άλλες αντιστοιχία-σχετικές με τον πληροφορίες. Κρατούν το ακροατήριο ενημερωμένο στην τρέχουσα θέση παιχνιδιών και διευκολύνουν τη δέσμευση και τον ενθουσιασμό μεταξύ των θεατών. Δέσμευση και αλληλεπίδραση ανεμιστήρων: Οι οθόνες των οδηγήσεων στα ξένα στάδια μπορούν να δεσμεύσουν τους ανεμιστήρες με την επίδειξη των διαλογικών στοιχείων όπως οι ψηφοφορίες ανεμιστήρων, τα κοινωνικά μέσα hashtags, ή τα εξατομικευμένα μηνύματα. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση της συμμετοχής και της σύνδεσης με το παιχνίδι και άλλους συντροφικούς υποστηρικτές. Εγγυοδοσία και διαφήμιση: Η οθόνη των οδηγήσεων παρέχει το χώρο διαφήμισης για τους χορηγούς και τα εμπορικά σήματα που συνδέονται με το στάδιο ή το αθλητικό θέαμα. Οι διαφημίσεις, οι προωθήσεις, και τα μηνύματα χορηγών μπορούν να επιδειχθούν στην οθόνη, που παράγει το εισόδημα και που δημιουργεί την έκθεση εμπορικών σημάτων. Πληροφορίες και ανακοινώσεις: Οι οθόνες των οδηγήσεων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να μεταβιβάσουν τις σημαντικές πληροφορίες, όπως οι οδηγίες ασφάλειας, τα προγράμματα γεγονότος, ή οι επερχόμενες αντιστοιχίες. Χρησιμεύουν ως μια συγκεντρωμένη πλατφόρμα να κρατήσουν τους θεατές ενήμερους για τις διάφορες πτυχές του σταδίου και των τρεχόντων γεγονότων. Το μέγεθος και οι προδιαγραφές της οθόνης των οδηγήσεων σε ένα ξένο στάδιο μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με το σχεδιάγραμμα του συγκεκριμένου σταδίου, την ικανότητα, και τις τεχνολογικές ικανότητες. Αυτές οι οθόνες εγκαθίστανται συνήθως από τις επαγγελματικές οπτικοακουστικές) επιχειρήσεις AV (για να εξασφαλίσουν την κατάλληλες εγκατάσταση, τη συνδετικότητα, και τη συντήρηση.
Αυτό που είναι μια περιστρεφόμενη οδηγημένη οθόνη
Μια περιστρεφόμενη οθόνη των οδηγήσεων, επίσης γνωστή ως οθόνη των οδηγήσεων ή περιστρεφόμενη επίδειξη των οδηγήσεων, αναφέρεται σε μια οθόνη επίδειξης που έχει τη δυνατότητα να περιστραφεί ή να περιστρέψει σε έναν κάθετο ή οριζόντιο άξονα. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα επιτρέπει στην οθόνη για να περιστραφεί συνεχώς ή περιοδικά, παρέχοντας τα δυναμικά και ευδιάκριτα visuals από τις διαφορετικές γωνίες. Εδώ είναι μερικές κύρια χαρακτηριστικά και εφαρμογές των οθονών των περιστρεφόμενων οδηγήσεων: Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των οθονών των περιστρεφόμενων οδηγήσεων: Περιστροφικό Κίνημα: Οι περιστρεφόμενες οθόνες των οδηγήσεων σχεδιάζονται με έναν μηχανισμό που επιτρέπει σε τις για να περιστραφεί ομαλά. Μπορούν να περιστραφούν οριζόντια ή κάθετα, προσφέροντας μια ευπροσάρμοστη σειρά της κίνησης. Πολυ-πλαισιωμένη επίδειξη: Το περιστρεφόμενο χαρακτηριστικό γνώρισμα επιτρέπει στην οθόνη για να επιδείξει το περιεχόμενο στις πολλαπλάσιες πλευρές. Αυτό τους καθιστά κατάλληλους για τις εγκαταστάσεις όπου η διαφάνεια απαιτείται από τις διαφορετικές γωνίες ή τις θέσεις. Προγραμματίσημη ταχύτητα περιστροφής: Η ταχύτητα περιστροφής της οθόνης των οδηγήσεων μπορεί να προγραμματιστεί για να ταιριάξει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις επίδειξης. Μπορεί να περιστραφεί με μια συνεπή ταχύτητα ή να ποικίλει την ταχύτητα για την προστιθέμενη οπτική επίδραση. Τηλεχειρισμός: Οι περιστρεφόμενες οθόνες των οδηγήσεων έρχονται συχνά με ένα μακρινό σύστημα ελέγχου, που επιτρέπει στους χειριστές για να ελέγξουν την κατεύθυνση, την ταχύτητα, και το περιεχόμενο περιστροφής που επιδεικνύεται στην οθόνη. Εφαρμογές των οθονών των περιστρεφόμενων οδηγήσεων: Διαφήμιση και μαρκάρισμα: Οι περιστρεφόμενες οθόνες των οδηγήσεων χρησιμοποιούνται συνήθως στις εκστρατείες διαφήμισης και μαρκαρίσματος. Η περιστρεφόμενη κίνηση προσελκύει την προσοχή και δημιουργεί έναν δυναμικό οπτικό αντίκτυπο, που καθιστά τους αποτελεσματικούς για τα προϊόντα, τις προωθήσεις, και τα μηνύματα εμπορικών σημάτων. Σύστημα σηματοδότησης και Wayfinding: Οι περιστρεφόμενες οθόνες των οδηγήσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σύστημα σηματοδότησης και wayfinding λόγους στους μεγάλους δημόσιους χώρους όπως τους αερολιμένες, τις λεωφόρους αγορών, ή τις αίθουσες έκθεσης. Με την περιστροφή, παρέχουν τις πληροφορίες και τις κατευθύνσεις στους ανθρώπους από τις διάφορες γωνίες, που βελτιώνουν τη διαφάνεια και τη ναυσιπλοΐα. Ψυχαγωγία και γεγονότα: Οι περιστρεφόμενες οθόνες των οδηγήσεων προσθέτουν ένα οπτικό στοιχείο γοητείας στους τόπους συναντήσεως, τις συναυλίες, ή τα γεγονότα ψυχαγωγίας. Μπορούν να επιδείξουν τις ζωντανές τροφές, αποδόσεις, ή διαλογικό περιεχόμενο, που δημιουργεί μια δέσμευση και μια immersive εμπειρία για το ακροατήριο. Επιδείξεις έκθεσης: Οι περιστρεφόμενες οθόνες των οδηγήσεων είναι ιδανικές για τους θαλάμους και τις επιδείξεις έκθεσης όπου οι πολλαπλάσιες γωνίες και οι προοπτικές πρέπει να επιδειχθούν. Μπορούν να παρουσιάσουν τα διαφορετικές visuals, τα προϊόντα, ή τις πληροφορίες για να προσελκύσουν τους επισκέπτες από τις διάφορες κατευθύνσεις. Αρχιτεκτονικός φωτισμός: Στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές, οι περιστρεφόμενες οθόνες των οδηγήσεων μπορούν να χρησιμεύσουν ως τα δυναμικά κοu'φώματα φωτισμού. Με την επίδειξη των μεταβαλλόμενων χρωμάτων, των σχεδίων, ή των οπτικών αποτελεσμάτων περιστρεφόμενη, ενισχύουν την αισθητική έκκληση των κτηρίων ή των δομών. Το μέγεθος, η μορφή, και η διαμόρφωση των οθονών των περιστρεφόμενων οδηγήσεων μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τις τοποθετήσεις εγκαταστάσεων. Οι επαγγελματικές οπτικοακουστικές) επιχειρήσεις AV (ειδικεύονται στην εγκατάσταση και να κατορθώσουν των περιστρεφόμενων οθονών των οδηγήσεων για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και ο βέλτιστος οπτικός αντίκτυπος.

2023

07/10

Αυτό που είναι μια οθόνη φωτογραφικών διαφανειών
Μια οθόνη των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών αναφέρεται σε έναν τύπο οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων που σχεδιάζεται συγκεκριμένα για το περιεχόμενο ολίσθησης ή να τυλίξει. Αντίθετα από μια παραδοσιακή οθόνη των στατικών οδηγήσεων, μια οθόνη των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών έχει τη δυνατότητα να επιδείξει το περιεχόμενο που κινήσεις οριζόντια ή κάθετα πέρα από την οθόνη. Εδώ είναι τα βασικές χαρακτηριστικά και οι εφαρμογές μιας οθόνης των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών: Περιεχόμενο ολίσθησης: Μια οθόνη των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών σχεδιάζεται για να επιδείξει το περιεχόμενο που κινείται ή γλιστρά πέρα από την οθόνη. Αυτό μπορεί να περιλάβει το κείμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, ή έναν συνδυασμό στοιχείων πολυμέσων. Η επίδραση ολίσθησης προσθέτει το δυναμισμό και το οπτικό ενδιαφέρον στο επιδειχθε'ν περιεχόμενο. Πολλαπλάσιες επιτροπές: Μια οθόνη των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών αποτελείται χαρακτηριστικά από τις πολλαπλάσιες επιτροπές ή τις ενότητες που συνδέονται χωρίς ραφή για να διαμορφώσουν μια μεγαλύτερη περιοχή επίδειξης. Αυτές οι επιτροπές εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν μια συνεχή να τυλίξουν επίδραση, που επιτρέπει στο περιεχόμενο για να γλιστρήσουν ομαλά πέρα από την ολόκληρη οθόνη. Εύκαμπτες μέγεθος και μορφή: Οι οθόνες των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών έρχονται στα διάφορες μεγέθη και τις μορφές να ταιριάξουν τις διαφορετικές απαιτήσεις εγκαταστάσεων. Μπορούν να προσαρμοστούν για να εγκαταστήσουν τις συγκεκριμένες διαστάσεις ή τις κυρτές επιφάνειες, που επιτρέπουν τις δημιουργικές και μοναδικές οργανώσεις επίδειξης. Υψηλές φωτεινότητα και σαφήνεια: Οι οθόνες των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών σχεδιάζονται για να παρέχουν τα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα γλιστρώντας ικανοποιημένα υπολείμματα δονούμενα και σαφή, ακόμη και στα καλά-ανάψοντα περιβάλλοντα ή από απόσταση. Δυναμική επίδειξη διαφήμισης και πληροφοριών: Οι οθόνες των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών χρησιμοποιούνται συχνά για λόγους επίδειξης διαφήμισης και πληροφοριών. Βρίσκονται συνήθως στα εμπορικά διαστήματα, τους μαγαζί λιανικής πώλησης, τις πλήμνες μεταφορών, ή τις δημόσιες περιοχές όπου το ευδιάκριτο και δυναμικό περιεχόμενο μπορεί αποτελεσματικά να συλλάβει την προσοχή και να μεταβιβάσει τα μηνύματα. Σε πραγματικό χρόνο αναπροσαρμογές: Οι οθόνες των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών μπορούν να επιδείξουν τις σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες, όπως τα τηλέτυπα ειδήσεων, οι αναπροσαρμογές χρηματιστηρίου, ή να ζήσουν τροφές γεγονότος. Αυτό επιτρέπει την έγκαιρη επικοινωνία των σημαντικών πληροφοριών στους θεατές. Οι οθόνες των οδηγήσεων φωτογραφικών διαφανειών είναι χαρακτηριστικά εγκατεστημένες και χρησιμοποιημένες από τις επαγγελματικές οπτικοακουστικές) επιχειρήσεις AV (για να εξασφαλίσουν τη σωστή οργάνωση, την ικανοποιημένη διαχείριση, και τη συντήρηση. Προσφέρουν μια οπτικά συμμετοχή και μια ευπροσάρμοστη λύση για την επίδειξη του δυναμικού περιεχομένου σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών.

2023

07/10